În Lugaşu de Jos abuzurile primarului Sorban Levente merg atât de departe încât, dacă îndrăzneşti să critici calitatea execrabilă a serviciilor oferite de Primărie, rămâi fără apă.

A păţit-o o femeie din comună, care pe 20 august a avut nefericita idee să comenteze pe contul de Facebook al Primăriei că "apa de la reţea nu se poate bea şi are gust de mâl", (foto) iar asta în condiţiile în care este cea mai scumpă din ţară, fiind tarifată cu preţul de 11,90 lei/mc.

În loc să-şi vadă de treabă şi să ia măsuri pentru îmbunătăţirea calităţii, edilul i-a răspuns că "după atâtea comentarii răutăcioase pe Facebook o să analizăm dacă mai dorim să furnizăm apă către dumneavoastră sau nu", ceea ce l-a făcut pe un localnic să întrebe retoric dacă nu cumva Sorban este "un psihopat".

Bihorel a aflat că după 5 zile, joia trecută, pe 25 august, fără nicio notificare prealabilă şi fără vreo justificare, primarul a trimis doi muncitori care, sub pretextul înlocuirii, i-au scos femeii contorul, fără a monta altul, şi i-au decuplat casa de la reţeaua de apă.

Poate tocmai pentru a confirma, încă o dată, că nu-i cu toate ţiglele pe casă...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!