Toată lumea ştie că un meşter bun este greu de găsit, dar compania bihoreană Cesal, producătoare de materiale de construcţii, ştie cum să-i păstreze aproape!

Orice meseriaş care lucrează în construcţii, amenajări sau renovări poate să-şi uşureze munca sau să-şi facă un cadou, doar folosind produsele Cesal şi ATLAS. Trebuie doar să se înscrie în programul Meseriada, anume gândit pentru meseriaşii profesionişti, unde fiecare produs cumpărat înseamnă puncte ce pot fi folosite pentru alegerea unor diverse premii. La finalul şantierului, nu doar clienţii sunt mulţumiţi, ci şi meseriaşii!

Exclusiv pentru meseriaşi

Membru al grupului polonez ATLAS, producătorul bihorean Cesal este un nume solid pe piaţa materialelor de construcţii. Înfiinţat în 1991 în Polonia, grupul ATLAS este unul dintre cele mai cunoscute, apreciate şi puternice branduri producătoare de produse chimice pentru construcţii în Europa Centrală şi de Est, iar în 2010 s-a extins în România prin compania Cesal.

Pe lângă oferta de produse performante, inovative, bazate pe tehnologii de ultimă generaţie şi pe multe ore de cercetare şi testare în laborator şi pe şantiere, ATLAS derulează şi în România un program avantajos pentru meseriaşii care aleg aceste produse. 

Denumit Meseriada, acest program de fidelizare se adresează în special profesioniştilor din construcţii, amenajări şi renovări. La fiecare achiziţie de produse mărcile Cesal şi ATLAS, meseriaşii primesc un anumit număr de puncte, pe care apoi le pot folosi pentru achiziţia unor produse. Iar paleta este variată, atât la produse, cât şi la premiile garantate...

Cumperi şi câştigi!

Regulile Meseriadei sunt simple. Fiecare meseriaş trebuie să îşi facă un cont pe site-ul programului, www.meseriada.ro, introducându-şi numele, numărul de telefon şi o parolă.

Apoi, de fiecare dată când cumpără un produs Cesal sau ATLAS, va fotografia dovada achiziţiei (bon sau factură fiscală) şi o va încărca pe site, la opţiunea "Încarcă document", sau o va trimite prin WhatsApp la numărul de telefon 0728-188.812. Aşa va aduna puncte în contul său, pe care oricând va dori le va folosi pentru revendicarea unor premii!

Sunt câteva aspecte la care meseriaşii trebuie să fie atenţi: bonurile sau facturile care dovedesc achiziţia nu trebuie să fie mai vechi de 90 de zile, iar validarea lor pe site sau prin WhatsApp se poate face doar în baza unor fotografii lizibile. Procesarea acestor documente se face în cel mult 7 zile de la data trimiterii, iar ulterior punctele aferente vor fi încărcate în cont.

Meseriaşii primesc puncte chiar şi pentru mai multe achiziţii făcute într-o singură zi, cu condiţia să trimită toate dovezile, iar lista produselor înscrise în program, pentru care se alocă puncte, este disponibilă tot pe site-ul www.meseriada.ro. Numărul punctelor disponibile este afişat permanent în contul utilizatorului.

Ce premii sunt disponibile

Utilizarea punctelor cumulate e, de asemenea, o misiune uşoară. Meseriaşul trebuie doar să intre pe acelaşi site al campaniei, în secţiunea "Premii", şi să îşi pună în coş produsul dorit.

Are din ce alege: ATLAS oferă ca recompense echipamente de lucru, scule electrice, scule de mână şi accesorii, telefoane şi gadgets-uri, electrocasnice, vouchere la alte magazine, parfumuri sau produse de divertisment sau de ce nu, bune de făcut cadou, precum seturi pentru picnic, trotinete, genţi sau diverse jocuri.

Dacă vor să-şi reînnoiască echipamentele de lucru, meseriaşii pot alege, de pildă, un ciocan rotopercutor marca Bosch, cu o putere de 550W, care "costă" aproximativ 2.060 de puncte. Un echipament profesional complet, de vară, care include o salopetă, un tricou şi o şapcă, toate marca Atlas, costă aproximativ 700 de puncte, iar cei care vor un ceas inteligent pe mână, ca să fie mereu la timp cu lucrările, vor "plăti" aproximativ 3.850 de puncte. 

Indiferent de premiul ales, meseriaşul îl va primi acasă, prin curier, fără niciun cost!

Livrare la domiciliu

Meşterii deja înscrişi în programul de fidelizare creat de compania ATLAS au ales multe din premiile disponibile, iar cel mai des preferă să fie recompensaţi cu vouchere de cumpărături, după cum dezvăluie chiar site-ul campaniei, la categoria "Popular".

"Meseriada este programul prin care compania ATLAS îi răsplăteşte pe meseriaşii care aleg produsele noastre, asigurându-se astfel că vor executa lucrări de calitate. Îi invităm pe meseriaşii din toată ţara să se înscrie în program, să adune puncte şi să îşi aleagă premiile dorite", a declarat Mihaela Masaric (foto), Director de vânzări şi marketing în cadrul ATLAS România. 

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!