Se complică lucrurile în cazul cadavrului găsit marți dimineață în parcarea unui bloc din Oradea. Într-un apartament din cartierul Prima, de pe Oneștilor, aflat în imediata apropiere a locului în care a fost găsit cadavrul, oamenii legii au găsit o femeie subnutrită și cu răni pe tot corpul, care a fost dusă de urgență la spital.

Sursele din rândul anchetatorilor au declarat pentru BIHOREANUL că femeia subnutrită este sora tinerei care a fost găsită moartă.

Detaliile privind mascarea cadavrului acesteia sunt de asemenea șocante: corpul a fost găsit într-o valiză acoperită cu moloz și abandonată într-o remorcă din parcarea cartierului.

Cele două surori locuiau în apartament alături de o altă femeie, mai în vârstă decât ele. Despre toate trei, oamenii legii au aflat că practicau prostituția, astfel că nu este exclus ca ele să fi devenit victime ale proxeneților care le exploatau.

Interesant este și că atât cadavrul femeii, cât și sora ei subnutrită au fost găsite în urma aceluiași apel la 112 făcut marți dimineață de un bărbat. Deocamdată, nu se știe implicarea lui în poveste.

În prezent, oamenii legii încă nu știu cine a comis crima, ancheta fiind în desfășurare.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!