Doi adolescenţi cu vârste de 15 ani, unul de 16 ani şi un altul de 17 ani sunt anchetaţi în stare de arest preventiv în cazul taximetristului din Oradea ucis la Londra.

Primele trei reţineri au fost făcute la câteva zile după uciderea orădeanului, pe 17 februarie. Este vorba despre un tânăr de 17 ani şi doi de 15 ani, unul dintre cei din urmă fiind bănuit totodată că, înainte de atacul asupra taximetristului, ar fi comis şi un jaf într-o staţie de metrou

Cea mai recentă arestare s-a făcut săptămâna trecută, conform site-ului oficial al poliţiei metropolitane, news.met.police.uk, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 16 ani. 

Potrivit presei londoneze, la găsirea autorilor a contribuit şi faptul că, înainte de a-şi pierde cunoştinţa, orădeanul a sunat la numărul de urgenţă. Din cauza leziunilor grave, însă, el nu a reuşit să spună ce i s-a întâmplat, ci doar "patru persoane". "Acestea au fost ultimele lui cuvinte", scrie thesun.co.uk.

După cum BIHOREANUL a mai scris, Gabriel Bringye, un şofer de taxi din Oradea, care lucra în Londra, a fost ucis în seara de 17 februarie, în Tottenham, nordul Londrei.

Victima a fost găsită de paramedici în stare gravă, cu un traumatism prin înjunghiere, în faţa unei şcoli unde a fost solicitat de un client prin aplicaţia mobilă Bolt.