Persoanele care s-au vaccinat în Oradea cu schemă completă împotriva Covid-19 îşi pot ridica tichetele de masă pe suport de hârtie în valoare de 100 lei de la Primărie.

Potrivit unui comunicat al municipalității, tichetele valorice vor putea fi ridicate începând cu data de 9 mai, în zilele de luni şi miercuri, între orele 8 - 18, din centrul de informaţii cu publicul, de la parterul palatului administrativ al oraşului.

"Pentru a putea intra în posesia acestora, persoanele îndreptăţite trebuie să prezinte la ghişeu, actul de identitate şi adeverinţa de vaccinare, din care să reiasă data şi centrul de vaccinare unde s-a efectuat vaccinarea. Prezentarea acestor acte este obligatorie!", se menţionează în comunicat.

Potrivit Ordinului 1863 din 2021, tichetele de masă se acordă persoanelor vaccinate cu schemă completă împotriva Covid-19 după data de 3 septembrie 2021. Prin schemă completă se înţelege administrarea a două doze din vaccinurile Pfizer, Moderna, AstraZeneca şi o singură doză din vaccinul Johnson & Johnson.

Primăria Oradea va acorda tichete de masă doar pentru cei care s-au vaccinat la centrele care au fost amenajate în Piaţa Emanuil Gojdu, Colegiul Tehnic "Traian Vuia" şi Orăşelul Copiilor, respectiv în centrele comerciale Auchan şi Era Shopping Park.

"Persoanele care s-au vaccinat împotriva Covid-19 cu schema completă pot ridica tichetele de masă în termen de 6 luni de la completarea schemei primare de vaccinare", se mai menţionează în comunicat.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!