Echipa de polo seniori CSM Oradea are un nou staff tehnic. Astfel, după ce Ciprian Cîmpianu a fost numit antrenor principal, în locul lui Dorin Costrăș, conducerea clubului a decis să îl numească în funcția de antrenor secund pe Christian Sandor.

Noul antrenor asistent al echipei vicecampioane a activat pe parcursul ultimilor ani în poloul juvenil. „Christian Sandor s-a alăturat CSM Oradea și a înregistrat rezultate remarcabile la acest nivel. Cele mai bune rezultate le-a obținut la cârma generației 2006, alături de care a fost campion național la juniori III (n.r. - în sezonul 2020-2021)”, anunță conducerea clubului bihorean.

În cel mai recent sezon, 2021-2022, CSM Oradea s-a calificat la turneele finale ale Campionatelor Naționale de Juniori II și Juniori I cu sportivii antrenați de Christian Sandor, de la generația 2006.

„Prin această numire, se continuă sistemul de promovare al antrenorilor orădeni. Christian Sandor va colabora cu Ciprian Cîmpianu în ceea ce privește stabilirea programului de pregătire al echipei pentru sezonul competițional 2022/23”, mai anunță conducerea clubului CSM Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!