Poliţia Bihor a făcut publice primele informaţii despre accidentul rutier produs miercuri după-amiaza pe DN19B, în Olosig, localitate componentă a oraşului Săcueni, şi în care au fost implicate un autobuz şi un autoturism. În urma cercetărilor făcute la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit că evenimentul a fost provocat de şoferul autoturismului.

Conform comunicatului transmis joi de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, mașina era condusă de un bărbat de 65 de ani, din municipiul Timișoara, înspre Săcueni, iar într-o curbă la dreapta, cu vizibilitate sub 50 de metri, acesta a pierdut controlul asupra direcției, a intrat parțial pe sensul opus de circulație, unde s-a izbit frontal de un autobuz, condus din sens opus, de un bărbat de 29 de ani, din Olosig.

"În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului și o femeie de 60 de ani, din comuna Săcășeni, județul Satu Mare, pasageră în același vehicul, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital", se menţionează în informarea Poliţiei Bihor. 

Ambii şoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar bărbatul care conducea autobuzul a fost testat preliminar și cu aparatura drugtest din dotare, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Marghita, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, pentru vătămare corporală din culpă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!