Femeia care a murit în timp ce se afla în vacanţă în Egipt, aproape de Hurghada, după ce a fost atacată de un rechin, este din Suceava.

Potrivit site-ului de ştiri locale Monitorulsv.ro, victima se numește Roxana Donisan și avea 44 de ani.

Din informaţiile publicaţiei, aceasta şi-ar fi cumpărat două serujuri în Egipt, pentru a se bucura de o vacanţă mai lungă în ţara din nordul Africii, o destinație preferată de mulți români.

Sursa citată mai scrie că victima a lucrat ca funcționar în cadrul Direcţiei Judeţene de Finanţe Publice.

Ministerul Afacerilor de Externe a confirmat duminică decesul turistei şi a precizat că familia acesteia a fost informată. Ambasada României de la Cairo a precizat că informaţia privind decesul româncei i-a fost furnizată de agenţia de turism prin care femeia a mers în concediu în Egipt.

"Având în vedere că acest incident este al doilea de acest gen în ultimele două zile care implică atacuri de rechin, MAE recomandă cetăţenilor români care se află în Egipt sau urmează să călătorească în această ţară în scop turistic să urmeze sfaturile şi recomandările autorităţilor locale în ceea ce priveşte zonele sigure de recreere şi înot în mare", se arată în comunicatul transmis de MAE.

Presa internațională scrie că același rechin care a omorât-o pe româncă a ucis, înainte cu o zi, o altă femeie, o austriacă stabilită în Egipt. 

Potrivit Adevarul.ro, românca a fost cazată la hotelul Premiere Le Reve.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!