În jurul parcului Nicolae Bălcescu din Oradea se circulă din nou pe sens unic. Traficul rutier pe tronsonul delimitat de arterele Avram Iancu şi Decebal din strada Evreilor Deportaţi, aflat până de curând în lucru, a fost reluat în cursul zilei de luni.

„Începând de azi, 20 noiembrie, s-a redeschis circulaţia rutieră pe strada Evreilor Deportaţi, tronsonul delimitat de intersecţia cu strada Avram Iancu şi intersecţia cu B-dul Decebal, de-a lungul Parcului Nicolae Bălcescu”, a anunţat luni, printr-un comunciat de presă, Primăria Oradea.

Tronsonul a fost închis pentru lucrări la reţeaua de apă şi canalizare, începând din 6 iunie. Restricţiile trebuiau să fie ridicate pe 6 septembrie, însă au fost prelungite.

Închiderea lucrărilor a dus la reluarea traficului auto aşa cum se desfăşura iniţial. „Având în vedere faptul că Leko Construct (n.r. executantul lucrărilor) a finalizat parţial şi marcajele rutiere, s-a revenit la sistematizarea rutieră anterioară, cu sensuri unice pe tronsoanele rutiere adiacente parcului”, a transmis Primăria Oradea. 

Astfel, în urma lucrărilor pe strada Evreilor Deportaţi, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu străzile Avram Iancu și Decebal se circulă din nou cu sens unic dinspre zona centrală spre Ioşia.

Invers, pe strada Matei Basarab a fost reintrodus sensul unic, cu două benzi, pe tronsonul delimitat de Bulevardul Decebal şi strada Evreilor Deportaţi.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!