Șoferii trebuie să știe că, la finalul acestei săptămâni, circulația pe Calea Aradului din Oradea - și așa îngreunată în această perioadă - va fi restricționată pe o porțiune pentru turnarea straturilor de asfalt.

Mai precis, se va putea circula doar pe direcția dinspre restaurantul Casa Piraților spre biserica Emanuel, celelalte benzi fiind închise.

„Circulația rutieră pe Calea Aradului va fi restricționată la o singură bandă începând de vineri, 17 mai, până duminică, 19 mai, în vederea executării lucrărilor de reparații, respectiv a turnării straturilor finale de asfalt. Odată cu finalizarea lucrărilor, circulația pe Calea Aradului se va face pe 4 benzi”, se arată într-un comunicat trimis joi de Primăria Oradea. 

Reprezentanții municipalității adaugă, de altfel, că acel moment se apropie: „De săptămâna viitoare se va circula pe patru benzi”. 

Lucrările pe Calea Aradului au fost încadrate ca unele de reparații și întreținere străzi, chiar dacă presupun extinderea șoselei de la 3 la 4 benzi, precum și înierbarea căii de rulare a tramvaiului și înlocuire a stâlpilor de susținere a firului de contact de la linia de tramvai. Totodată, au fost îngropate cablurile aeriene pentru curent și internet. Firma care execută lucrările este Drumuri Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!