Un volum alcătuit din 38 de interviuri cu personalităţi ale muzicii rock și folk, între care se numără şi Nicu Covaci, Tudor Chirilă sau MIrcea Baniciu, va fi lansat, vineri, 24 noiembrie, de la ora 19, în localul Noovo Resto & Lounge, din centrul Oradiei. Materialele sunt realizate în întregime de jurnalista orădeană Camelia Buşu.

Potrivit paginii da Facebook a evenimentului de lansare a cărţii "Confesiuni din backstage", între paginile acesteia se vor regăsi informaţii despre munca unui jurnalist şi detalii despre cum a realizat Camelia Buşu fiecare interviu.

Printre numele artiştilor intervievaţi şi prezenţi în volum se numără nume mari ale muzicii din România, între care Tudor Chirilă (Vama Veche), Călin Pop (Celelalte Cuvinte), Mircea Baniciu sau Nicu Covaci (Phoenix).

"După lansarea cărţii, atmosfera va prinde viaţă cu un miniconcert susţinut de Călin Pop, Marius Pop şi Dafina (fiica autoarei volumului - n.r.). Moderatorul evenimentului va fi jurnalistul Lucian Cremeneanu, iar despre carte va vorbi scriitorul Mircea Pricăjan. Setul muzical va fi asigurat de DJ-ul George Blănărescu", se arată pe pagina evenimentului.

Jurnalista Camelia Buşu are o experienţă de peste 30 de ani în domeniu. Ea a absolvit Facultatea de Matematică a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca în 1994, iar timp de mai mulţi ani, din 1993 până în 2009, a fost secretar de redacţie al cotidianului Jurnal bihorean din Oradea. Apoi, timp de opt ani, până în 2017 a fost redactor-şef al aceleaşi publicaţii, unde acum lucrează ca redactor. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!