Trimis în judecată săptămâna trecută de procurorii DNA, care îl acuză de abuz în serviciu şi falsuri din vremea când era ministru al Sănătăţii, senatorul PSD Bihor Florian Bodog pozează în nevinovat, chiar dacă n-a reuşit să explice de ce a plătit cu mii de lei lunar, din bani publici, o consilieră care nu a păşit în sediul Ministerului nici măcar cât să semneze contractul de angajare.

La fel de detaşată se arată şi aceasta, trimisă la rându-i în judecată, pentru complicitate la abuz în serviciu. Olivia Marcu, specializată în informatică şi statistică în America, devenită cadru didactic al Facultăţii de Medicină din Oradea în vremea în care decan era fix Bodog (deşi până atunci alt loc de muncă, în afară de firma părinţilor, n-a avut), este în continuare şef de lucrări la FMF, dar a intrat recent în concediu de maternitate.

Pe reţelele de socializare, tânăra n-a suflat o vorbă despre scandalul în care e implicată cu fostul ministru, dar în schimb a demonstrat că nu are doar un CV „tonifiat”, ci şi un corp pe măsură, postând mai multe fotografii cu ea gravidă.

Îmbrăcată sumar, Marcu şi-a arătat burtica şi un trup de invidiat, dar şi o pereche de sandale marca Giuseppe Zanotti, un designer italian de lux, care nu-i exclus să fi costat cam cât un salariu de-al ei de la Ministerul Sănătăţii.

Păcat că n-a călcat cu ele şi pe la locul de muncă, în Bucureşti, că acum n-avea atâtea belele...