După ce la finele anului trecut un consilier județean ales în 2020 pe lista PNL a demisionat din partid și din CJ Bihor, „parlamentul” județean are un nou membru în locul acestuia.

Ovidiu Cseh (foto jos), membru PNL, a depus jurământul de consilier județean miercuri, după ce Tribunalul Bihor a validat propulsarea sa în noua calitate.

El are 51 de ani și este de profesie inginer constructor, deținând, de altfel, o mică firmă de profil, și locuiește în comuna Sântandrei. Până în 2020, acesta a fost și consilier local în comuna Sântandrei, pentru mai multe mandate.

Ca supleant pe lista de candidați a PNL Bihor din 2020, Ovidiu Cseh îi ia locul lui Dorin Boca, acesta demisionând atât din partid, cât și din CJ Bihor, la ultima reuniune din luna decembrie a anului trecut.

La acea vreme, Boca a afirmat că „nu am nimic nici cu partidul, nici cu dl președinte (n.r. - al PNL Bihor) Ilie Bolojan, dar am ceva cu primarul de la mine din comună, unde nu merge treaba cum ar trebui”. El a susținut că decizia de a demisiona era „singura posibilă în condiţiile unei viziuni diferite asupra modului în care trebuie gestionate problemele comunităţii din care fac parte” și că va candida la Primăria Lunca în calitate de independent.

Ulterior, însă, Boca a intrat în PSD, astfel că pe 9 iunie va reprezenta acest partid în competiția pentru poziția de primar al comunei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!