După ce s-au clasat pe locul 2 în faza TOP 10 a Ligii Naţionale la baschet masculin, jucătorii de la CSM CSU Oradea vor întâlni CSM Constanța în primul tur din play-off sau sferturile de finală.

Conform regulamentului competiţiei, primul tur al play-off-ului se desfășoară după sistemul cel mai bun din cinci partide, iar, întrucât orădenii au ocupat o poziţie superioară în TOP 10, vor disputa primele două jocuri acasă.

Primul duel este programat marţi seara, de la ora 19, la Oradea Arena. Meciul al doilea va avea loc joi, 11 aprilie, tot de la ora 19 și tot la Oradea Arena.

Apoi, confruntarea cu numărul 3 se va desfăşura la Constanţa, marţea viitoare, pe 16 aprilie. Un eventual al 4-lea joc este programat tot la malul mării, pe 18 aprilie, în timp ce jocul al cincilea, dacă va mai fi nevoie de el, se va desfăşura din nou la Oradea, pe 21 aprilie.

De precizat că aceste confruntări vor opune ocupantele locurilor 2 și 7 la încheierea sezonului regulat. Oradea a avut un bilanț de 14-4, iar Constanța vine după un bilanţ de 7-11. 

În cele două întâlniri directe dintre Oradea și Constanța, din sezonul regulat, bihorenii s-au impus de fiecare dată, cu 81-75 mai întâi la Constanţa, iar apoi cu 90-76 la Oradea.

După cum precizează site-ul clubului orădean, formația pregătită de antrenorul Cristian Achim se află pentru a 14-a oară în fazele eliminatorii ale campionatului şi este la a 13-a apariție consecutivă în play-off. În schimb, cei de la CSM Constanța se află în premieră în play-off. 

Din fericire, înaintea primului duel cu constănţenii, CSM CSU Oradea nu se confruntă cu probleme de efectiv şi pregătește startul play-off-ului în formulă completă. 

Bilete de intrare la jocul de marţi seara de la ora 19 s-au pus în vânzare online, pe eventbook.ro, iar casa de bilete de la Oradea Arena se va deschide în ziua meciului la ora 18. 

Jocul va putea fi urmărit şi pe micul ecran, fiind transmis în direct de Digi Sport 3 și Prima Sport 3, dar şi online pe FRB TV (YouTube).

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!