După periplul european, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea se întorc acasă şi în acest weekend vor disputa cel de-al doilea meci de pe teren propriu în 2024. Este vorba despre jocul din campionatul Ligii Naţioanle cu CS Vâlcea. 

Meciul, care va conta pentru etapa a 18-a a sezonului regulat, se va desfăşura sâmbătă cu începere de la ora 18, la Arena Antonio Alexe.

„Locul de desfășurare a fost schimbat întrucât în prezent se derulează o lucrare de amploare în incinta Oradea Arena”, informează conducerea clubului bihorean, care mai transmite şi că „biletele s-au pus în vânzare prin intermediul platformei Eventbook.ro. Costul biletelor: 20 lei pentru adulți, respectiv 5 lei pentru elevi”.

Este vorba despre lucrări pentru îmbunătățirea unor sisteme din interiorul Oradea Arena, inclusiv la cubul multimedia și la ledurile perimetrale, potrivit lui Adriana Micinic, ofiţerul de presă al CSM.

Sâmbătă, cu începere de la ora 17, se va deschide casa de bilete de la intrarea publicului în Arena Antonio Alexe, iar abonamentele sunt valabile la această partidă.

De menţionat că aceasta este ultima etapă din prima parte a campionatului, respectiv din Conferinţa B, iar CSM CSU Oradea porneşte mare favorită în acest meci, fiind situată pe primul loc cu 28 de puncte, după 13 victorii şi 2 înfrângeri înregistrate până acum. De cealaltă parte, CS Vâlcea 1924 vine de pe locul 6, cu 22 de puncte, după 7 victorii şi 8 înfrângeri acumulate până în prezent.

Indiferent de rezultatul partidei, CSM CSU Oradea va încheia Conferinţa B a Ligii Naţionale pe prima poziţie.

Meciul CSM CSU Oradea – CS Vâlcea va putea fi urmărit în direct pe platforma de YouTube FRB TV.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!