Poloiştii de la CSM Oradea dispută în acest sfârşit de săptămână cel de-al doilea joc al finalei mici din Superliga Naţională, în compania celor de la Rapid Bucureşti. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 11, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", acolo unde s-a disputat şi primul, în care bihorenii s-au impus cu scorul de 12-9.

Astfel, elevii antrenorilor Ciprian Cîmpianu şi Christian Sandor conduc cu 1-0 la general, într-o confruntare care se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci partide. 

Şi în acest meci al doilea, programat la exact o săptămână distanţă de primul, roş-albaştrii vor încerca să-şi valorifice avantajul conferit de propriul bazin pentru a se desprinde la 2-0 şi a se apropia la o singură victorie de medaliile de bronz.

După ce a lipsit în ultimele jocuri, jucătorul Filip Gardasevic este acum eligibil să joace pentru CSM Oradea, ispăşindu-și suspendarea de patru etape. Reamintim că muntenegreanul a absentat la jocurile cu Dinamo din semifinale, precum şi la primul meci al seriei cu Rapid.

Intrarea spectatorilor la jocul de sâmbătă este liberă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!