Cele două echipe de polo seniori ale municipiului Oradea, CSM și CSU, se vor întâlni miercuri seara, în returul sezonului regulat al campionatului Superligii Naționale.

Cei de la CSU Oradea sunt considerați gazda jocului ce va avea loc la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, cu începere de la ora 19:30.

După cum anunță conducerea clubului CSM Oradea, este de așteptat ca la acest meci în lotul pregătit de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor să își facă apariția și cei trei poloiști care au lipsit la primele jocuri oficiale din 2024, căci au fost angrenați cu echipele naționale la Campionatele Europene și Mondiale. Este vorba despre Radoslav Filipovic, portarul reprezentativei Serbiei, și de Levente Vancsik și David Belenyes, componenții echipei naționale a României. 

Reamintim că cei trei sportivi au obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, cu selecționatele din care fac parte.

În acest an, vicecampionii de la CSM Oradea au câștigat toate cele trei meciuri oficiale susținute. Mai întâi au învins în deplasare Sportul Studențesc și Rapid București, după care s-au impus în duelul de acasă cu Politehnica Cluj-Napoca.

Intrarea spectatorilor la derby-ul poloului orădean de miercuri seara, de la ora 19:30, este liberă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!