Ancheta asasinatului cu bombă comis în urmă cu o săptămână în Arad, în urma căruia omul de afaceri Ioan Crişan a murit, scoate la iveală noi detalii, scrie digi24.ro.

Oamenii legii au descoperit pe explozibilul din automobil două tipuri de ADN, unul al victimei şi unul încă necunoscut. Mostra a fost verificată în baza de date a Poliţiei şi nu a fost identificată.

De asemenea, anchetatorii încă aşteaptă finalizarea expertizei asupra bombei, pentru a afla ce fel de explozibil s-a folosit. Ei colaborează cu anchetatori din alte state europene, deoarece nu exclud varianta în care asasinatul a fost comandat din străinătate.

Omul de afaceri Ioan Crişan, deţinător a uneia dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, a murit pe 29 mai, după ce maşina pe care o conducea a explodat, iar Parchetul General a deschis un dosar pentru omor cu premeditare. Din primele informaţii furnizate de anchetatori, cel mai probabil asasinatul la comandă a fost comis prin activarea de la distanţă a bombei.

Vezi în clipul de mai jos momentul exploziei!