Suspendat de la șefia Secției de Gospodărire a Apelor Oradea astă-vară, în august, după ce DNA Oradea l-a pus sub inculpare și sub control judiciar fiindcă prin patru firme pe care le-a înființat pe numele unor apropiați a „supt” peste 3 milioane de lei de la Administrația Bazinală de Apă Crișuri, unde fusese director în „epoca Dragnea”, PSD-istul Dorel Dume a făcut ce face tot omul care se știe pe căciulă cu o muscă uriașă cât un elicopter.

Și-a angajat un avocat scump, pe celebrul Răzvan Doseanu, care a început să cotrobăie prin legi, căutând cum ar putea să-și scape clientul de pușcărie. Cu chichițe, desigur, nu demonstrându-i, pe fond, nevinovăția.

Pasul doi a fost să depună la Inspecția Judiciară o jalbă prin care cere să fie găsiți și pedepsiți oamenii legii bănuiți că ar fi dat informații despre dosar BIHOREANULUI, cu speranța că în acest fel anchetatorii vor fi timorați sau chiar sancționați, iar probele strânse de ei vor fi, ca prin minune, anulate. Asta uitând, însă, că dosarul a pornit tocmai de la o investigație din 2019 a ziarului, care l-a și dat pe mâna DNA, cu tot cu dovezi.

Practic, dom' Dorel nu face decât să copieze reacția oricărui corupt prins cu mâța-n sac: în loc să-și facă griji pentru propriile fapte, îl obsedează cine l-o fi dat în vileag...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!