După victoriile clare de la Peciu Nou şi Carani, fotbaliştii de la FC Bihor vor încheia în acest weekend seria jocurilor din deplasare, cu partida de la Timişoara, derby-ul Seriei a 8-a a Ligii a III-a, cu Politehnica.

Jocul este programat sâmbătă, 27 aprilie, cu începere de la ora 17, la Stadionul Electrica.

Astfel, se vor întâlni, pentru a patra oară în acest sezon, cele mai bune echipe din Seria a 8-a, care de fiecare dată până acum au remizat.

Prima confruntare a avut loc în cadrul etapei a 4-a din sezonul regular, tot la Timişoara, în 16 septembrie, când jocul s-a încheiat cu scorul de 1-1. Apoi, în returul de la Oradea, pe 18 noiembrie, într-un joc desfăşurat în nocturnă în cadrul rundei a 4-a, scorul a fost de asemenea 1-1.

Primul duel dintre primele două clasate în play-off s-a petrecut la Stadionul Iuliu Bodola din Oradea, în 6 aprilie, când rezultatul a fost din nou egal, dar de această dată 0-0.

"Ne pregătim intens pentru jocul cu Poli Timişoara, pentru că ne aşteaptă un joc important spunem noi, din mai multe puncte de vedere. După ce ne-am atins obiectivul de a ne califica la barajul de promovare, dorim să ne mai atingem încă unul acum, acela de a intra la baraj de pe primul loc şi astfel să avem ultimele etape din play-off mai liniştite. Obiectivul nostru acesta a fost de la bun început, să încercăm să câştigăm tot ce se poate câştiga, pentru că dacă dorim să arătăm ca o echipă care are încredere, care are potenţial şi care îşi doreşte ceva, atunci trebuie să câştige cam tot ce se poate câştiga la acest nivel", a declarat antrenorul principal al echipei orădene, Florin Farcaş.

Tehnicianul formaţiei FC Bihor are două probleme de efectiv înaintea meciului de la Timişoara, Alexandru Stoian şi Răzvan Gunie fiind accidentaţi.

În prezent, după patru etape din play-off, FC Bihor ocupă primul loc cu 56 de puncte, în timp ce Poli Timişoara este pe poziţia secundă, cu 47 de puncte.

Roş-albaştrii, care sunt în continuare singurii neînvinşi din Liga a III-a, au un moral bun înaintea acestui derby, după ce în rundele anterioare au obţinut două victorii clare în deplasare, cu scorul de 3-0, la Peciu Nou şi la Carani, cu Phoenix Buziaş, fapt care le-a asigurat matematic calificarea la barajul de promovare, cu cinci etape înainte de finalul play-off-ului.

De partea cealaltă, SSU Politehnica Timişoara vine după o victorie în deplasare, 2-0 la Peciu Nou, dar în jocul precedent de pe teren propriu a remizat, scor 2-2, cu Phoenix Buziaş.

Derby-ul Seriei a 8-a a Ligii a III-a la fotbal va putea fi urmărit online în transmisiunea în direct realizată de canalul de YouTobe FRF TV.

În cealaltă partidă de sâmbătă de la ora 17, din cadrul etapei a 5-a a play-off-ului Seriei a 8-a a Ligii a III-a, CSC Peciu Nou va primi replica echipei Phoenix Buziaş.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!