Federația Patronilor Bihor are, începând de joi, un nou președinte, care a acumulat experiență la Garda Financiară.

Adunarea Generală a organizației patronale bihorene l-a ales joi în funcția de președinte pe orădeanul Marius Verigoi (foto).

„Ieri, 3 octombrie 2024, a avut loc Adunarea Generală Extraordinară a Federației Patronilor Bihor (FPB). Cu această ocazie, reprezentanții companiilor membre FPB l-au ales cu unanimitate de voturi, ca președinte, pe dl. Marius Verigoi, care preia astfel conducerea celei mai vechi organizații patronale din România de după Revoluție”, a transmis vineri reprezentanții FPB prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit informării, noul președinte își propune să identifice alături de colegii din organizație și autorități modalități de dezvoltare a unui mediu de afaceri cât mai propice dezvoltării societății bihorene.

„Contextul în care se preia mandatul de președinte al Federației este unul marcat de o degradare accentuată a condițiilor economice. Acest fapt necesită o repliere, o reinventare continuă, astfel încât să se poată face față tuturor provocărilor ce vor urma”, au transmis reprezentații patronatelor bihorene.

Fost angajat al Gărzii Financiare, Marius Verigoi deține în prezent mai multe firme de consultanță. Noul președinte are vechime de asociație și a fost ales ca membru în Consiliul Director al FPB în cadrul alegerilor organizate în luna aprilie a acestui an.

Acesta a preluat mandatul la care a renunțat fără explicație, după numai două luni, salontanul Marius Cuibuș ales președinte în cadrul ședinței din primăvară.

Mandatul noului președinte, cu o durată de patru ani, se va întinde până în anul 2028.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!