Conducerea Federaţiei Patronilor Bihor, cea mai veche organizaţie patronală din judeţ, înfiinţată în anul 1991, a fost preluată începând de marţi de salontanul Marius Cuibuş.

Patronii bihoreni au un nou preşedinte!

Noul preşedinte este managerul unei firme de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie din Salonta, deţinută şi administrată de soţia sa.

"În urma supunerii la vot, noul preşedinte, ales în unanimitate de voturi, este domnul Marius Cuibuş, general manager al Proderamid SRL", a anunţat miercuri Federaţia Patronilor Bihor în urma Adunării Generale a organizaţiei desfăşurate marţi la sediul din incinta Cetăţii Oradea.

Cuibuș, care înainte a fost membru în Consiliul Director al FPB şi reprezentant al acesteia în Salonta, a preluat un mandat de patru ani, până în 2028, de la medicul stomatolog Vlad Deac.

Acesta din urmă a condus fundaţia începând din 2021, după şapte ani în care FPB a avut doar lider interimar în urma plecării în 2014 la Bucureşti a fostului preşedinte Ioan Lucian, cel mai longeviv conducător al fundaţiei.

"Cu sprijinul dumneavoastră, sunt hotărât să transform viziunea în realitate şi să aducem prosperitatea în comunitatea noastră. Acum acest lucru implică nu doar să visăm la schimbare, ci şi să dezvoltăm un plan solid, să acţionăm consecvent pentru a-l implementa", a promis noul preşedinte, Marius Cuibuş.

S-au rupt de Ioan Lucian...

În cadrul şedinţei de marţi, membrii Federaţiei Patronilor Bihor, au decis ca organizaţia să se rupă de Uniunea Naţională a Patronatului din România (UNPR) condusă acum de către fostul său preşedinte Ioan Lucian (foto).

"În urma votului deschis, Federaţia Patronilor Bihor a decis dezafilierea din Uniunea Naţională a Patronatului din România, respectiv afilierea la Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România", se mai menţionează în comunicatul FPB.

Reprezentanţii organizaţiei nu au făcut publice motivele care au stat la baza acestei decizii.

CNIPMMR este o confederaţie la nivel naţional care, aşa cum îi spune numele, reprezintă interesele întreprinderilor mici şi mijlocii.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!