După meciurile de la Cluj, finala Ligii Naţionale la baschet masculin revine la Oradea, unde, joi seară, de la ora 18.30, se va disputa meciul al 5-lea al seriei.

După înfrângerile din deplasare, echipa pregătită de Cristian Achim speră să obţină cel de-al treilea succes şi cu ajutorul fanilor din Oradea Arena, loc în care nu au cedat niciun joc din campionatul intern.

Partida se joacă cu casa închisă, după ce toate biletele au fost vândute într-un timp record, aproximativ patru ore de la punerea acestora în vânzare, după cum anunţă organizatorii.

Cei care nu vor putea intra în arenă vor avea ocazia să urmărească jocul la TV, urmând a fi transmis în direct pe Digi Sport şi Prima Sport, dar şi pe canalul de YouTube FRB TV.

"Fără îndoială, staff-ul tehnic al formaţiei orădene are multe lucruri de pus la punct ca urmare a celor consemnate la Cluj-Napoca. Registrul tactic a fost solid, dar este cert că cele două echipe se cunosc extrem de bine, astfel încât caută soluţii de surprindere a adversarului. Întoarcerea în propria arenă poate să aducă un plus de energie şi încredere echipei orădene, din partea publicului orădean care s-a ridicat la înălţime pe tot parcursul acestei finale, susţinându-şi favoriţii extrem de vocal", se arată în avancronica acestei partide de pe site-ul clubului orădean.

Se anunţă, astfel, un nou joc foarte dificil pentru cele două echipe.

Înaintea acestui joc cu numărul 5 al ultimului act din Liga Naţională, ambele echipe sunt în formulă completă, antrenorii urmând a alege numele jucătorului străin care va fi lăsat în afara listei de 12.

Reamintim că după patru partide, raportul întâlnirilor directe din finala Campionatului Naţional de Baschet masculin, dintre CSM CSU Oradea şi U BT Cluj Napoca este egal 2-2.

După meciul 5 de la Oradea, va avea loc şi meciul al 6-lea, care este programat duminică, 28 mai, la Cluj, de la ora 18, urmând a fi transmis în direct pe aceleaşi canale TV şi online.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!