Încurajați de victoria spectaculoasă reușită de „tricolori” în meciul de debut la EURO 2024, fanii echipei naționale a României speră într-un nou meci memorabil și chiar într-o victorie, sâmbătă, în meciul cu Belgia, care se va desfășura pe stadionul din Köln și va începe de la ora 22.

Partida va fi transmisă live și în Piața Unirii, pe un ecran de mari dimensiuni, după cum au anunțat reprezentanții municipalității în preambulul EURO 2024.

La fel s-a întâmplat și în cazul primului meci al românilor, cel cu Ucraina, care a fost urmărit, luni, de la ora 16, în ciuda căldurii, de o mulțime de orădeni adunați în piața centrală a orașului și îmbrăcați în culorile „naționalei”. 

Municipalitatea va proiecta și cel de-al treilea meci al „tricolorilor” pe ecranul din Piața Unirii. Este vorba despre confruntarea România – Slovacia, programată pe 26 iunie, de la ora 19. 

În acest moment, România ocupă primul loc în Grupa E, însă tot trei puncte au și echipele Ucrainei și Slovaciei. 

(sursa imaginii: eurosport.com)

„Victoria cu Ucraina a fost un moment special pentru noi toți. Am simțit o emoție de nedescris, nemaiîntâlnită până acum. Sperăm să aducem acest lucru în teren și mâine seară și, la finalul acestei partide, să ne bucurăm”, a spus fundașul Radu Drăgușin, vineri, într-o conferință de presă ținută în Germania, cu o zi înaintea partidei cu Belgia.

Inquam Photos / Ștefan Constantin

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!