Doctorul Aurel Mohan jr., asistenta Adriana Vladu, șefa sindicatului Sanitas, directorul AJFOM Bihor, Békési Csaba, și cel al Agenției Naționale pentru Funcționari Publici, Felix Cozma, sunt politicienii care deschid lista PSD pentru Consiliul Județean Bihor.

Social-democrații au depus marți la Biroul Electoral Județean tabelul cu candidații și semnăturile de susținere, șeful organizației, Aurel Mohan, precizând că propunerile PSD sunt oameni care și-au demonstrat deja aptitudinile profesionale. Așa cum social-democrații au anunțat deja, candidatul pentru președinția CJ Bihor este Mohan.

„Dorim să cerem votul de încredere al bihorenilor, pentru că scopul nostru este de a ne axa toată politica în interesul lor. Vrem să dezvoltăm sectorul economic, vrem să dezvoltăm Bihorul pe partea de sănătate și infrastructură și, cel mai important, cetățeanul, bihoreanul, să fie respectat și să ne creștem nivelul de trai”, a declarat șeful PSD Bihor, la ieșirea de la BEJ.


Despre propunerile de consilieri, Mohan a spus că fiecare „reprezintă o anumită specialitate, în domeniul lor au vechime și experiență și excelează, pentru a putea aduce beneficii în interesul administrației publice”.

După Cozma, pe listă se află inspectorul școlar general adjunct Nicolae Avram, șeful organizației de tineret a PSD, Sergiu David, economistul Florian Ciora (actual consilier județean, trecut săptămâna trecută de la PNL la PSD), juristul Bujor Chirilă, inginerul Dorin Boca (și el fost PNL-ist, totodată candidatul social-democrat la Primăria Lunca) și inginerul pensionat Florian Oros.

Pe poziția a 11-a este Dorel Dume, șef în ABA Crișuri, urmat de Călin Ardelean (consilier în administrația publică), Liviu Laza-Matiuță (inginer silvic), Mircea Șandor (medic), Elena Moțoc-Chivari (profesor), Emanuel Iovan (inginer), Călin Laza (inginer), Sever Cornelius Negrini (doctor și director medical la Ambulanța Bihor), Călin Dubău (jurist) și Cosmin Szigheti (inginer).

„Îi recomandă pe fiecare locurile lor de muncă, experiența și activitatea pe care o fac în interesul cetățeanului. Unii dintre ei sunt cu experiență și în administrație. Vrem să aducem plus-valoarea necesară pentru a câștiga aceste alegeri”, a concluzionat șeful PSD Bihor.

La Consiliul Local Oradea, PSD și-a depus candidaturile duminică, atunci când și pretendentul social-democrat pentru funcția de primar al municipiului, Adrian Madar, s-a înscris în cursa electorală. Pe lista de aleși ai municipiului, partidul propune mai mulți profesori, antreprenori și actuali consilieri PSD precum Liviu Sabău Popa și Florica Bungău.

Lista completă a PSD pentru Consiliul Județean Bihor:

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!