Veste bună, după ani de așteptări, pentru persoanele care vor să fie programate la consultațiile medicilor în ambulatoriul Spitalului Județean din Oradea. Pe lângă programările telefonice, se vor putea face și programări online, începând de la jumătatea lunii în curs.

„Vă aducem la cunoștință faptul că începând cu data de 15 noiembrie 2023, pacienții vor avea posibilitatea să utilizeze sistemul de programări online pentru planificarea consultațiilor”, a anunțat miercuri, printr-un comunicat, purtătoarea de cuvânt a spitalului, Lisa Crăiuț.

Pentru a face o programare, pacienții vor putea accesa platforma unității medicale prin intermediul butonului „Programări”, din meniul site-ului, https://spitaljudetean-oradea.ro.

Aceștia vor avea posibilitatea de a selecta specialitatea, medicul, data și ora de preferință pentru serviciul medical respectiv, iar platforma de programări va căuta în timp real intervalele orare disponibile pentru programarea solicitată.

Pacienților li se vor solicita datele de identificare și de contact (nume, prenume, CNP, număr de telefon) și li se va cere să își exprime acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Programarea online se va realiza în câteva minute, iar, în urma validării automate, pacienții vor primi un SMS de confirmare. Mesajul va fi retrimis în mod automat înaintea consultației, pentru a le reaminti pacienților de programare.

„Deoarece sistemul de programări este în etapa de testare, conducerea spitalului adresează pacienților rugămintea de a fi înțelegători în ceea ce privește efectuarea și gestionarea programărilor”, precizează reprezentanta Spitalului Județean din Oradea.

În continuare, pacienții se vor putea programa și telefonic, și fizic, prezentându-se la Biroul de Informații din locațiile spitalului, și anume clădirea din strada Corneliu Coposu nr. 12 (fostul Spital Municipal), cea din Calea Clujului nr. 50 (Maternitatea), strada Izvorului nr. 57 (secțiile de Pneumologie și Ftiziologie), strada Louis Pasteur nr. 26 (cele de Neurologie și Psihiatrie), Aleea Ștrandului nr. 18 (ambulatorul fostului Spital TBC) și strada Republicii nr. 37 (ambulatorul unității).

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!