Circulaţia auto pe strada Aluminei din Oradea se va desfăşura cu restricţii aproape toată luna mai.

Potrivit unui comunicat al Primăriei, începând din 8 mai, restricţiile de trafic se vor institui etapizat până la sfârşitul lunii pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a lucrărilor de înlocuire a reţelelor de apă.

"În prima etapă, 8 - 15 mai, circulaţia în intersecţia aflată în proximitatea Grădiniţei nr. 54 şi a Punctului Termic 101 va fi închisă, din cauza lucrărilor de subtraversare", a transmis municipalitatea.

Pe durata lucrărilor circulaţia va fi deviată pe un tronson al străzii Aluminei care face legătura cu strada Tuşnadului.

"Pe acest tronson, circulaţia se va desfăşura temporar în regim de sens dublu, cu desfiinţarea locurilor de parcare de domiciliu şi interzicerea opririi, pe ambele sensuri, pe durata lucrărilor", se menţionează în comunicat.

După închiderea primei etape, în intervalul 16 - 30 mai, se va închide tronsonul de stradă delimitat de PT 101 şi strada Budai Nagy Antal.

Conform Primăriei pe durata lucrărilor pe acest tronson "circulaţia va fi deviată pe strada Budai Nagy Antal, cu revenire pe strada Aluminei".

În zona lucrărilor accesul riveranilor se va desfăşura restricţionat.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!