Tot orădeanul s-a născut David Popovici. Cel puţin aşa consideră reprezentanţii municipalităţii orădene! Pasionaţii de înot sunt revoltaţi de limitarea la doar 90 de minute a unei intrări pe bază de abonament la bazinul olimpic administrat de Clubul Sportiv Municipal.

Abonaţii reclamă că o jumătate de oră durează doar duşul şi echiparea, interval ce se poate prelungi în cazul domnişoarelor, care trebuie şi să îşi usuce părul.

De altfel, mai mulţi înotători spun că au renunţat să îşi mai facă abonamentele lunare la un preţ majorat din august la 200 lei din cauză că în ora rămasă nu au cum să facă 20 de ture de bazin, ceea ce ar fi un antrenament mediu.

Cum, de regulă, pe fiecare culoar sunt trei sau mai mulţi abonaţi, aceştia trebuie să înoate încolonaţi, unul după altul, şi să ţină tot timpul capul afară din apă ca să nu se lovească.

În plus, trebuie să stea şi cu ochii pe ceas, pentru că, dacă întârzie un minut peste intervalul de 90 de minute, pierd automat încă o intrare din cele 12 aferente unui abonament lunar.

Or, nici măcar campionul David Popovici nu înoată cu o mână afară din apă!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!