Fostul preparator fizic al Academiei lui Lazio, italianul Maurizio Miele, se va ocupa de pregătirea fizică a echipei FC Bihor. În vârstă de 56 de ani, italianul este şcolit la Napoli şi Roma, iar cu directorul tehnic Gustavo Aragolaza a mai lucrat în Bulgaria, la Beroe.

Clubul FC Bihor a anunţat, sâmbătă, că staff-ul tehnic al echipei FC Bihor s-a întregit cu un preparator fizic italian. Este vorba despre Maurizio Miele, cel care va pregăti din punct de vedere fizic echipa în următorul sezon. 

Născut la 12 august 1968 la Pompei, în Provincia Napoli din Italia, Maurizio Miele este absolvent al Institutului de Educaţie Fizică din Napoli, masterand în Ştiinţe Sportive la Universitatea din Roma şi vine cu o experienţă îndelungată ca preparator fizic al Academiei lui Lazio. 

Acesta a mai pregătit echipe italiene de seria B, ca de pildă Latina Calcio 1932 şi Pomezia Calciodar, iar în ultima perioadă a activat în Bulgaria, la Beroe.

„Cu peste douăzeci de ani de experiență în organizare, planificare, management şi responsabilitate în ce priveşte pregătirea fizică, Maurizio aduce cu el un bagaj de cunoştiinţe care, suntem convinşi, vor conta mult în pregătirea fotbaliştilor noştri”, transmite clubul FC Bihor, într-un comunicat.

Vă reamintim că directorul tehnic al echipei este argentinianul Gustavo Aragolaza, iar în zilele următoare se aşteaptă să fi anunţaţi şi ceilalţi membrii ai staff-ului tehnic.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!