O nouă ediție a programului „Litoralul pentru toți” va începe pe 1 septembrie, cu prețuri de cazare reduse chiar și cu 70%, anunță hotelierii de la mare.

Ofertele de extrasezon vor fi valabile până pe 15 octombrie. În program s-au înscris hoteluri de 2, 3 şi 4 stele din toate staţiunile de pe litoralul românesc. 

„Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă în fiecare an. Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile. În fiecare an, programul nostru a demonstrat că poate aduce bucurie și relaxare pentru mii de familii care doresc să viziteze litoralul românesc. Scopul nostru este să oferim oportunitatea unui concediu accesibil pentru toți românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care prețurile sunt mult mai avantajoase. Și în această ediție, am colaborat cu numeroși parteneri hotelieri pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii și condiții de cazare. Suntem mândri că putem sprijini turismul românesc și, în același timp, să aducem satisfacție și zâmbete pe fețele turiștilor noștri”, a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR (Federația Patronatelor din Turismul Românesc), într-un comunicat de presă citat sâmbătă de antena3.ro.

Potrivit site-ului litoralulromanesc.ro, prețurile de cazare pentru o noapte încep de la 75 de lei, la un hotel din Eforie Nord, dar pot ajunge până la 684 lei, la un hotel de patru stele din Jupiter.

Majoritatea prețurilor sunt însă între 150 și 300 de lei pe noapte de cazare. Oferta completă a hotelurilor înscrise în „Litoralul pentru toți” este disponibilă pe site-ul menționat.

Sejurul la mare în extrasezon poate fi achitat și cu voucherele de vacanță.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!