Strada Nojoridului din Oradea se închide începând de vineri traficului auto, timp de două zile, pe o porţiune de circa 750 metri, situată în cartierul Grigorescu.

În acest timp, strada va fi asfaltată pe un tronson delimitat de sensul giratoriu de lângă atelierul auto Garage Cidan şi până la intersecţia cu strada Ep. Ioan Hossu.

"Având în vedere faptul că Primăria Oradea a finalizat montarea capacelor autonivelante pe strada Nojoridului, începând de mâine, 9 august, ora 8, până sâmbătă, 10 august, circulaţia pe această stradă va fi închisă complet de la sensul giratoriu de la AD Garage Gidan SRL până la intersecţia cu strada Episcop Vasile Hossu, în vederea turnării stratului de uzură", a anunţat Primăria Oradea, joi, prin intermediul unui comunicat de presă.

Municipalitatea i-a îndemnat pe riveranii de pe străzile Lucian Drimba, Lucreţia Suciu, Maczalik Alfred, Gheorghe Tulbure, Vasile Vartolomei, Ştefan Augustin Doinaş, Ivanyi Odon să ocolească zona afectată de lucrări prin Parcul Industrial Eurobusiness II.

La fel, locuitorii străzilor Ştefan Lupşa, Vasile Stroescu, Eugen Potoran, Eugen Groza, Mircea Zaciu, Corneliu Zdrehuş au fost îndemnaţi să circule în următoarele două zile prin cartier de-a lungul străzilor Apateului şi Hack Halasi Gyula.

Realizate în colaborare cu Consiliul Judeţean Bihor, lucrările de asfaltare a străzii sunt necesare pentru deschiderea circulaţiei auto pe noul drum de legătură dintre Oradea şi comuna limitrofă Nojorid, prin cartierul Grigorescu.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!