După cum era de aşteptat, vizita maratonistului Marius Ionescu, anunţată în urmă cu o săptămână, la antrenamentul grupelor de atletism ale LPS Bihorul Oradea, conduse de profesorul Călin Laza, a strâns în Parcul Brătianu numeroşi copii, părinţi, dar şi amatori pasionaţi şi dornici de mişcare.

În vârstă de 36 de ani, sportivul Marius Ionescu este cunoscut pentru faptul că a reprezentat România la Jocurile Olimpice de vară din anul 2012 şi în 2016, dar şi pentru alte competiţii de alergare pe distanţe lungi la nivel mondial. 

Fiind singurul român cooptat în echipa celor de la Global Sport Comunications în colaborare cu NN Running Team, acesta a fost asaltat cu întrebări, atât de copii cât şi de ceilalţi prezenţi. Copii au putut afla, printre altele, de la Marius cum arată o zi de cantonament din Kenya.

"Mă bucur că l-am avut pe Marius între noi la acest antrenament. El a fost prezent cu o zi mai devreme la Beiuş, la un concurs, iar de această dată ne-a onorat cu prezenţa. Pentru noi înseamnă foarte mult. Îi mulţumesc pentru prezenţă şi îl mai aşteptăm cu drag şi cu alte ocazii", a spus profesorul Călin Laza, care a fost impresionat şi de numărul participanţilor la eveniment.