Marţea trecută, când a participat la prezentarea noului terminal pentru călători al Aeroportului Oradea, pe care la plecarea din funcţie îl lasă fără nicio cursă externă, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Pásztor Sándor, a mai arătat încă o dată cât de grijuliu este cu cei din jurul său.

Pe toată durată a prezentării, atât în sfertul de ceas petrecut aproape cot la cot la o masă cu directorul general interimar al Aeroportului, Claudia Baran, cât şi încă vreo 20 de minute după aceea, când a asistat la ghidarea jurnaliştilor prin noul terminal, Pásztor şi-a ţinut masca de protecţie doar pe gură, fără a-şi acoperi şi nasul.

Ceea ce, dacă ar fi fost un om de rând, poate ar fi fost oarecum de acceptat, dar nu și pentru unul ca el, ditamai vicepreşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Cireașa de pe tort e vestea aflată vineri, când s-a și anulat o altă acțiune de PR a Aeroportului, cum că directoarea aerogarii (care și ea și-a dat jos masca la conferința de presă, la poze) a fost declarată infectată cu Covid. Acuma e de văzut dacă, cine și cui a dat...