După eliminarea din cupele europene, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea se concentrează acum doar pe competiţiile interne. Duelul cu CSM Corona Braşov este programat pentru duminică, de la ora 17:30, la Oradea Arena.

Jocul va conta pentru etapa cu numărul 21 din sezonul regulat al Ligii Naţionale, respectiv pentru runda a 3-a a Grupei locurilor 1-10.

Se anunţă un meci facil pentru trupa bihoreană, întrucât adversarul roş-albaştrilor din acest weekend va fi ultima clasată din această grupă, echipa braşoveană având o linie de clasament ce cuprinde 3 victorii şi 7 înfrângeri, în timp ce CSM CSU Oradea se situează pe poziţia a 2-a, cu 8 victorii şi 2 înfrângeri. 

Conducătorii clubului orădean transmit că, pe lângă posibilitatea achiziționării în sistem online a biletelor, prin intermediul platformei Eventbook.ro, doritorii le pot cumpăra şi în ziua jocului, de la casa de bilete de la Oradea Arena (latura Nord, dinspre stația de tramvai, la etaj), cu începere de la ora 16:30.

Meciul dintre CSM CSU Oradea şi CSM Corona Braşov va putea fi urmărit şi pe micul ecran, fiind televizat de Digi Sport și Prima Sport.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!