Magnatul media Rupert Murdoch, preşedintele Fox Corp, compania-mamă a Fox News, în vârstă de 92 de ani, a rupt logodna cu Ann Lesley Smith, în vârstă de 66 de ani, care ar fi urmat să fie cea de-a cincea sa soţie. Anunţul a venit la doar o lună după ce Murdoch anunța că se va căsători din nou.

Potrivit site-ului Spotmedia.ro, care citează Vanity Fair, miliardarul s-a despărţit de logodnica sa pentru că se simţea inconfortabil din cauza credinţelor evanghelice ale viitoarei soţii, el fiind catolic.

Cei doi s-au întâlnit în toamna anului trecut, într-o vizită pe care Ann a făcut-o la una dintre podgoriile californiene ale afaceristului american. Magnatul a cerut-o de soţie pe noua sa parteneră pe 17 martie, de Ziua Sfântului Patrick.

La acea vreme, Murdoch spunea că este îndrăgostit, fericit şi că amândoi sunt încântaţi că îşi vor petrece restul vieţii împreună, nunta urmând să fie planificată la finalul verii.

În trecut, magnatul a fost căsătorit cu stewardesa australiană Patricia Booker, cu jurnalista de origine scoţiană Anna Mann, cu o femeie de afaceri din China, Wendi Deng, şi cel mai recent cu modelul Jerry Hall.

Miliardarul are şase copii, iar familia sa deţine o avere estimată la 17 miliarde de dolari, potrivit Forbes. El este preşedintele Fox Corp, compania-mamă a Fox News şi a News Corporation, care deţine publicaţiile The Wall Street Journal, New York Post, The Sun şi The Times.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!