După ce a disputat finala ediţiei din acest an a Campionatului Naţional de Minifotbal şi a devenit vicecampioană naţională, formaţia AEK Oradea şi-a anunţat participarea în EMF Champions League, competiție care se va desfășura în acest an la Herceg Novi, în Muntenegru, în perioada 31 august – 4 septembrie.

Vă reamintim că, după ce anul trecut a câştigat titlul de campioană, săptămâna trecută formaţia bihoreană s-a clasat pe locul 2, pierzând la loviturile de departajare finala cu Old-Boys București.

 „Nivelul campionatului a fost foarte ridicat și au jucat în premieră 32 de echipe la un turneu final. Grupa noastră a fost extrem de dificilă din moment ce a dat finalistele Campionatului Național și o finalistă la Cupa Boromir. E frustrant că în fazele eliminatorii am primit un singur gol și acela în ultimele minute ale finalei. Important e că rămânem în top, în minifotbalul românesc e dificil să te menții sus doi ani la rând. Nu ne oprim aici, obiectivul este titlul european. Vrem să facem o figură și mai frumoasă ca anul trecut la EMF Champions League. Am în vizor patru transferuri importante și vom merge în Muntenegru cu opt internaționali în lot”, a anunțat managerul AEK Oradea, Spiros Baltsavias.

Reamintim că la ediţia de anul trecut a Ligii Campionilor Europeni, formaţia bihoreană a ratat titlul continental în același fel în care l-a ratat anul acesta pe cel naţional, la loviturile de departajare.

„După două finale pierdute la loteria penalty-urilor, sper să fim și noi mai norocoși”, a mai spus Spiros Baltsavias.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!