O tânără top-model a fost găsită fără suflare lângă un hotel din Istanbul, oraș în care se afla pentru niște contracte de modelling. Sofia Olifirenko (23 ani), rusoaică de origine, era căsătorită cu un manechin orădean, Istvan Sarkozy, care a declarat pentru Observator News că el crede că soția lui a fost ucisă.

Presa din Turcia scrie că o tânără a fost găsită pe trotuarul de lângă un hotel central din Istanbul după ce ar fi căzut, în circumstanțe încă necunoscute, de la unul dintre balcoanele hotelului. Conform site-urilor de știri din Turcia, un bărbat a fost reținut în legătură cu acest caz, dar nu se cunosc prea multe detalii.

Soțul Sofiei, orădeanul Istvan Sarkozy, se afla în România când s-a întâmplat tragedia. El a povestit că nu a reușit să ia legătura cu tânăra și a fost îngrijorat. În fine, a mers la Poliție în Oradea și a dat-o dispărută: „Am avut o ceartă. Nu am vorbit două, trei zile şi apoi când am încercat să o caut, nu era online. De trei zile nu a fost pe Whatsapp. Am căutat-o pe mama ei. Mama ei ştia că e în România. Eu am fost şocat că nimeni nu ştie ce se întâmplă”.

Ulterior, a aflat vestea cruntă. Devastat, Istvan s-a dus în Turcia în încercarea de a găsi răspunsuri. „A ucis-o cineva, sigur a fost aruncată. Probabil a drogat-o cineva. Ea niciodată în viaţa ei nu a luat droguri. Sunt sigur că ea nu ar fi făcut aşa ceva”, a spus Istvan Sarkozy pentru Observator News de la Antena 1.

Tânărul a publicat și un mesaj pe rețelele de socializare, ca pentru soția lui. „Sofia nu pot descrie în cuvinte cât de mult ai însemnat pentru mine și că ai fost tot ce m-a făcut să merg înainte, motivația mea, motorul meu pentru viață. Ai fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, iar acum ai plecat pentru totdeauna, m-ai părăsit aici în lacrimi și cu inima frântă. Drum bun spre cer îți doresc draga mea soție minunată!", a scris Istvan (foto).

(sursa foto: Facebook)

Conform Antena 1, tânăra se afla în Turcia pentru mai multe prezentări și ședințe foto. Nu se știe ce anume s-a întâmplat în camera de hotel înainte ca tânăra să își piardă viața.

Orădeanul Istvan Sarkozy, un tânăr care a apărut în numeroase campanii de modă la nivel internațional, a cunoscut-o pe rusoaica Sofia chiar în Instanbul și s-a îndrăgostit de superbul top-model.

(foto: Instagram)

Cei doi s-au căsătorit în februarie 2022 în Oradea, potrivit Observator News. De altfel, tânăra a petrecut mult timp în orașul de pe Crișul Repede. Pe contul său de Instagram a publicat numeroase fotografii realizate de pildă în centrul orașului sau în alte zone turistice.

(foto: Instagram)

Tragedia i-a marcat și pe apropiații cuplului. „Erau foarte fericiţi. Doi oameni minunaţi. Se completau extraordinar de frumos. Doi oameni pasionaţi de modă, de fashion. Nu m-aş fi gândit vreodată să se întâmple o astfel de tragedie, mai ales că ea avea experienţa acestor contracte în Istanbul, pe partea de modă-management”, a declarat Marius Molan, proprietarul agenției de modele M Models, pentru Observator News.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!