Brigitta Gheorghe, fostă Balogh, o cântăreață originară din Oradea, devenită bucătar în București, a fost eliminată miercuri seara din show-ul „Chefi la cuțite”, difuzat de Antena 1. 

După ce l-a enervat cu atitudinea ei pe chef-ul Florin Dumitrescu la proba pe echipe, Brighi n-a făcut o treabă prea bună nici la proba individuală, unde a primit sarcina de a găti un preparat specific Ungariei.

Concurenta a gătit papricaș, cu care, însă, nu i-a impresionat pe cei trei jurați, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, în cadrul degustării tuturor preparatelor, fără să știe cine anume le „semnează”. Aceștia au spus că papricașul a fost prea sărat, în timp ce Brighi a explicat că a încercat să-l facă „foarte tradițional”.

Diferența dintre farfuria ei și cea a concurentului care până la urmă a rămas în competiția a fost de un singur punct. 

„Ne-ai obișnuit cu farfurii interesante, conceptuale. Ai făcut papricaș, să zicem, ca la bunica, cu pastă de ardei la borcan foarte sărată. Nu ai lucrat deloc pe lângă ea, așa cum poți. Poți să faci farfurii mișto, nu înțeleg ce s-a întâmplat”, i-a spus chef Florin Dumitrescu.

Tot el a spus ulterior că, inițial, atât el, cât și ceilalți doi chefi din emisiune au crezut că Brigitta va ajunge în finală. 

În sezonul 10 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Brigitta a avut un parcurs sinuos, iar farfuriile ei ba i-au impresionat, ba i-au dezamăgit pe jurați. Inițial, Brighi a concurat în echipa lui Cătălin Scărlătescu, de unde era să fie eliminată. Atunci, însă, nu a părăsit emisiunea, căci a fost salvată de Florin Dumitrescu și preluată în echipa „roz” a acestui sezon. 

Vezi momentul eliminării, aici!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!