Traficul auto pe mai multe străzi din zona centrală a Oradiei va fi restricţionat începând de marți, 20 iunie.

Potrivit unui comunicat al municipalităţii, circulaţia pe bulevardele Mareşal Alexandru Averescu şi General Gheorghe Magheru se va reduce la o bandă pe sens până pe 7 august.

Timp de circa o lună şi jumătate, pe Averescu, restricţiile vor afecta tronsonul delimitat de Maternitatea Oradea şi Centrul Civic, iar pe Bd. Magheru - tronsonul cuprins între Podul Dacia şi Facultatea de Drept.

Măsura va fi luată având în vedere că aici se vor executa lucrări în cadrul proiectului de reabilitare a reţelelor de termoficare, etapa a III-a.

În schimb, alte trei străzi centrale vor fi închise complet circulaţiei auto.

"Începând de mâine, 20 iunie, timp de trei săptămâni, respectiv până pe 7 iulie, pe strada Crinului, Piaţa Rahovei şi Erou Marius Cosma, circulaţia rutieră va fi complet închisă", a transmis Primăria.

Pentru a putea avansa cu lucrările desfăşurate în carosabil, conducerea municipalităţii încearcă să profite de faptul că în timpul vacanței, circulaţia auto este mai relaxată.

"Conducătorii auto sunt  rugaţi să  dea dovadă de înţelegere în trafic şi să caute rute alternative acolo unde situaţia impune acest lucru", se mai menţionează în comunicat.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!