Lucrările la reţelele de apă, termoficare şi canalizare restricţionează traficul auto pe alte cinci străzi orădene.

Comisia tehnică pe probleme de circulaţie din Oradea a aprobat miercuri fie sistarea parțială a circulației rutiere, fie sistarea totală a acesteia, în anumite perioade ale zilei, pe străzile respective. Practic, traficul va fi oprit sau doar restricționat în funcție de lucrările pe care constructorii le vor derula de la o zi la alta.

„La solicitarea constructorilor se vor institui restricţii de circulaţie pe strada Iancu de Hunedoara (n.r. din cartierul Nufărul) în perioada 31 mai – 19 septembrie, pe strada Fabian Imre (n.r. cartierul Grigorescu) în perioada 26 mai – 15 august, pe strada Boda Oszkár (n.r. Grigorescu) în perioada 26 mai –  31 iulie, precum şi pe str. Spiru Haret (n.r. zona Colegiului Naţional Emanuil Gojdu) în perioada 1 iunie – 6 iulie", se menţionează într-un comunicat transmis miercuri de Primăria Oradea.

Potrivit informării municipalității, comisia a avizat închiderea totală a străzii Iancu de Hunedoara, dar strict pentru weekendul 9-12 iunie, când se vor face lucrările de subtraversare a reţelelor de termoficare. „Din data de 13 iunie până în 6 iulie traficul pe această stradă să se desfăşoare în anumite perioade ale zilei pe o singură bandă", a transmis Primăria.

Pe de altă parte, la cererea constructorilor, strada Beiuşului din cartierul Cantemir se va închide gradual începând de la intersecţia cu strada Arieşului. Restricţionarea traficului auto se va face cu asigurarea accesului riveranilor.

„Toate aceste restricţii de circulaţie sunt necesare pentru realizarea unor lucrări la reţelele de apă, canalizare şi termoficare din municipiu", se menţionează în comunicat.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!