În mandatul care acum se sfârşeşte, cel mai bine reprezentată categorie de oameni ai muncii în Parlament a fost cea a puşcăriaşilor. În toate declaraţiile nu auzeai decât cât de nefericiţi sunt aceşti oameni şi cum trebuie modificate legile justiţiei în aşa fel încât să coincidă cu imaginea noastră externă: o ţară de hoţi.

Ieşiţi la vot, ca să nu mai trebuiască să mergem cu copiii şi nepoţii în frig la proteste, numai pentru că nişte lepădături, în virtutea mandatelor de parlamentari, cred că pot face ce vor cu ţara asta!

Ieşiţi la vot pentru că altfel râde lumea de noi, că aleşii neamului ies din politică nu prin pensionare, ci prin încarcerare!

Ieşiţi la vot pentru a nu mai avea niciodată o prostoacă de prim-ministru care violează limba română la orice silabă!

Ieşiţi la vot pentru ca Florin Iordache să arate de la tribuna Parlamentului degetele mijlocii neamurilor sale proaste, nu poporului român!

Ieşiţi la vot pentru că traseista care l-a ajutat la masacrarea legilor justiţiei se visează deputat de Bihor mizând pe amnezia localnicilor! Chit că mulţi zic că doamna nu pe asta mizează, ci pe faptul că, spre deosebire de Clujul ei, Oradea are centură.

Ieşiţi la vot pentru a le arăta şefilor de la UDMR că sloganul cu românii care mănâncă unguri a făcut ca vocea acestei importante etnii să se audă tot mai firav în Bihor!

Ieşiţi la vot ca să priceapă şi liberalii că alternanţa la putere cu care s-au complăcut împreună cu PSD-iştii de 30 de ani nu mai este o soluţie, câtă vreme noul val de politicieni le suflă-n ceafă! Iar cine crede că toţi liberalii sunt aidoma celor din Bihor se înşală amarnic; cei de aici sunt, din păcate, excepţia, nu regula.

Ieşiţi la vot pentru a le arăta USR-iştilor că a trecut vremea umplerii de PET-uri cu pietricele pentru a face gălăgie în cazul Roşia Montană! Ca să nu moară veşnica speranţă, partidul trebuie să dea dovadă de maturitate şi să intre în arenă, că de chibiţi care să-şi dea cu părerea de pe margine e plină lumea.

În bisericile catolice, când doi tineri îşi unesc destinele, preotul face trei strigări, cerându-le celor prezenţi să spună dacă există vreun impediment pentru care căsătoria nu poate avea loc. A treia oară încheie aşa: "Cei care au ceva de spus să spună acum sau să tacă pe veci!".

Cei care au ceva de spus să vină la vot sau să tacă pe veci, că regretele târzii nu-s de niciun folos.