Roxana Hulpe, prezentatoarea Știrilor Pro TV, a avut parte de o nuntă ca în povești, la Cluj, scriu colegii miresei, pe site-ul protv.ro. Pe 1 iunie, ea s-a căsătorit religios cu orădeanul Bogdan Rădulescu, co-fondator și co-CEO al Untold Universe, compania care organizează celebrul festival Untold de la Cluj-Napoca.

Cei doi au o fetiță în vârstă de un an. 

Ceremonia religioasă a avut loc chiar de ziua de naștere a Roxanei, mireasa fiind condusă la altar de tatăl ei, preot. Nași au fost Cabral și Andreea Ibacka și Cosmin și Oana Stan, notează aceeași sursă. 

Prezentatoarea a îmbrăcat o rochie de mireasă tip sirenă, cu umerii goi și cu o trenă impresionantă, pe care a purtat-o la biserică. Ulterior, pentru petrecere, vedeta s-a schimbat într-o altă ținută.

sursa foto: Instagram / Andreea Esca

Tema nunții a fost „Circus”, sala fiind decorată de așa natură, iar oaspeții invitați să se îmbrace adecvat. „Petrecerea este cu tematică circ, nu am ales-o eu, deși mie îmi place circul. Soțul e cu circul, el se mută cu circul peste tot, și a zis să poposim un pic și în viața personală”, spunea Roxana înainte de nunta, în emsiunea lui Cătălin Măruță.

Mirii au petrecut alături de multe vedete, printre care Andreea Esca, Andra și Delia. De asemenea, la nuntă au participat coregraful orădean Emil Rengle și logodnicul său, cântărețul Alejandro Fernandez. Acesta din urmă a și urcat pe scenă, oferind un recital. Nuntașilor le-au mai cântat și Delia și Damian Brothers. 

captură, Instagram / Emil Rengle

Bogdan a cerut-o pe Roxana în căsătorie în 2022, chiar la festivalul Untold. Cununia civilă a avut loc în luna septembrie a acelui an, pe lacul Tarnița din județul Cluj.

Oradea i-a fost casă lui Bogdan Rădulescu până la 18 ani. El este absolvent al Colegiului Național Emanuil Gojdu și a jucat fotbal timp de 10 ani în cadrul clubului FC Bihor. După liceu, el s-a mutat la Cluj, pentru a urma cursurile Facultăţii de Business din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai. În 2015, a făcut parte din echipa care a lansat festivalul Untold, devenit cel mai mare din România.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!