CG&GC Hitech Solutions aduce tehnologia și inovația în sălile de clasă ale județului Bihor și dincolo de acesta. Compania orădeană, cu o experiență îndelungată în domeniul IT, a avut viziunea de a transforma modul în care este percepută educația, adaptând-o la nevoile secolului în care trăim.

"În zilele noastre, digitalizarea nu este doar o opțiune, ci o necesitate. Am văzut o oportunitate de a îmbunătăți procesul educațional, oferind atât profesorilor, cât și elevilor instrumentele necesare pentru a excela în era digitală", spune Paul Floruța (foto jos), CEO-ul CG&GC Hitech Solutions.

Cu o experiență de peste 17 ani în derularea proiectelor din domeniul educației și în mod special prin proiectele implementate în ultima perioadă, compania orădeană a digitalizat școlile prin dotarea acestora cu echipamente de ultimă generație, laboratoare digitale și clase inteligente și a oferit soluții software care facilitează predarea și învățarea interactivă.

Mai mult decât atât, firma a realizat primul SmartLab din vestul ţării, instalat în Oradea, la Colegiul Economic "Partenie Cosma" (video jos)

Toate aceste inițiative au fost primite cu entuziasm de către cadrele didactice și elevii acestora, care acum pot beneficia de un proces de învățare mai dinamic și adaptat la modul și nevoile individuale de însușire a informațiilor.

SMARTEdu 2023

Și asta nu e tot. CG&GC Hitech Solutions a organizat și conferința SMARTEdu (video jos), eveniment dedicat educației, care a adus în Oradea cei mai cunoscuți producători din domeniul IT, ambasadori SEED ș.a.m.d., reunind peste 370 de profesori și reprezentanți ai UAT-urilor din toate colțurile țării, pentru a discuta despre viitorul educației digitale în România.

"Este o realizare imensă pentru noi și pentru Oradea. Mândria noastră nu vine doar din faptul că am digitalizat atâtea școli, ci și din faptul că am contribuit la modelarea viitorului educației în România", adaugă Floruța.

Cu toate aceste realizări notabile în portofoliu, CG&GC Hitech Solutions nu are de gând să se oprească aici. Pentru anul 2024, compania își propune implementarea a peste 150 SmartLab-uri la nivel național.

Paul Floruța face un scurt preview: „SmartLab-urile sunt mai mult decât simple săli de clasă echipate tehnologic. Ele sunt spații unde creativitatea, inovația și curiozitatea sunt încurajate și susținute prin tehnologie de ultimă generație".

Mai mult decât atât, în contextul măsurilor din PNRR componenta C-15, CG&GC Hitech Solutions a lansat o ofertă competitivă, cu soluții personalizate pentru nevoile școlilor și unităților de învățământ din România.

Această inițiativă se aliniază cu obiectivele Planului Național de Redresare și Reziliență, care pune accent pe digitalizare și inovare.

"Ne aliniem cu direcțiile strategice pentru educatie și dorim să oferim soluții care să susțină tranziția spre un învățământ modern, adaptat secolului în care trăim", a adăugat Paul Floruța.

În contextul în care lumea devine tot mai conectată, eforturile firmei orădene CG&GC Hitech Solutions demonstrează că țara noastră este pregătită să țină pasul cu tendințele globale în materie de educație și tehnologie.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!