Orădeanca Natalia Bendre, în vârstă de 12 de ani, a impresionat juraţii emisiunii Românii au Talent - adică pe Dragoş Bucur, Andra, Mihai Bobonete şi Andi Moisescu - şi a reuşit să treacă în etapa următoare a concursului, interpretând o piesă rock, "Ana" a lui Dora Gaitanovici. 

Momentul artistic al adolescentei a fost difuzat vineri seară, în cea mai recentă ediţie a emisiunii de la ProTV.

La finalul reprezentaţiei, artiştii i-au lăudat prestaţia. "A fost un moment extraordinar. Mie îmi place rock-ul, iar la tine a fost minunat. Felicitări!", a spus Mihai Bobonete.

"E pregătită pentru scenă. E foarte talentată, frumoasă şi-a ales stilul. E ce trebuie", a spus şi Andra.

În final, Natalia Bendre s-a calificat în etapa următoare a competiţiei, primind patru de "Da", deci fiind acceptată de toţi juraţii.

Site-ul Protv.ro notează că Natalia este elevă în clasa a VI-a la Liceul Don Orione din Oradea.

Orădeanca a început să cânte de mică, de la 7 ani, şi a luat primele ore de canto la Palatul Copiilor. Ulterior aceasta s-a mutat la şcoala de muzică "Enjoy Music" coordonată de orădeanul Ovidiu Lazăr cunoscut pentru participările sale în emisiunile de talente precum Vocea României şi Vocea Italiei.

Pentru a evolua pe stilul muzical rock, care o reprezintă, ea se pregăteşte alături de rockerul şi compozitorul Ovidiu Anton.

Vezi prestaţia orădencei la Românii au Talent!

Natalia nu este singura bihoreancă care participă la această ediţie a concursului "Românii au talent". Printre concurenţii care au avansat în etapa următoare a competiţiei se numără şi o balerină orădeancă în vârstă de doar 9 ani şi o trupă de "percuţie corporală", tot din oraşul de pe Criş.

Natalia Bendre a lansat deja trei single-uri, cea mai recentă fiind piesa "Nu vreau", compusă de Ovidiu Anton.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!