Pugilistul orădean Angelo Covaci va boxa vineri în cel de al doilea său meci „într-o gală puternică cu sportivi de renume”, după cum a declarat el pentru BIHOREANUL.

Este vorba despre Gala „Florian Fighting Championship”, care va avea loc la Zalău pentru prima dată în istoria sa. Astfel, municipiul sălăjean va găzdui o gală profesionistă de box care va fi televizată pe SportExtra, cu începere de la la ora 18. 

Competiția va fi organizată de Asociația Club Sportiv Florian Fighting Sport și arbitrul internaţional Viorel Plosca, cel care deține și funcția de vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Box. 

Angelo Covaci este pregătit de antrenorul Alexandru Jur și reprezintă AJ Boxing Promotions. În acest al doilea său meci dintr-o gală profesionistă cu sportivi de renume, Angelo Covaci îl va avea ca adversar pe un boxer din Ungaria, în vârstă de 31 de ani, cu 25 de meciuri la activ.

Cei doi se vor duela în cadrul categoriei de 60 kg.

Reamintim că, la amatori, Angelo Covaci are până în prezent 101 meciuri disputate.

„Mă simt pregătit și în vârf de formă, sunt convins că voi obține o victorie pe cinste, fiind motivat și de faptul că în această gală vor fi puse în joc și două centuri internaționale IBA. Va fi o gală de zile mari, cu 12 meciuri, cu sportivi foarte experimentați, talentați și consacrați. Mă bucur și sunt onorat să pot lupta în această gală, unde voi fi însoțit de către antrenorul meu Alexandru Jur, respectiv managerul meu Tarik Saidd”, a declarat Angelo Covaci.

Unul dintre invitații de onoare ai evenimentului va fi Stephane Cabrera, vicepreședintele International Boxing Asociation (IBA) și totodată președintele European Boxing Union (EBU).

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!