Atacantul orădean George Pușcaș va juca la o nouă echipă, dar nu părăsește Italia. Fotbalistul a semnat un contract cu SS Bari, până la finalul acestui sezon, astfel că nu va mai activa în Serie A, ci în Serie B.

George Pușcaș (27 ani) pleacă astfel sub formă de împrumut de la echipa Genoa, pentru care, în sezonul 2023-2024, a jucat opt meciuri în campionat și două în Coppa Italia. În total, la Genoa, sportivul a avut 25 de prezențe în meciuri și a marcat 4 goluri.

„George Pușcaș a devenit jucătorul lui SS Bari până la finele acestui sezon. Atacantul român revine sub culorile clubului pugliez sub formă de împrumut și va încerca să pună umărul la promovarea echipei în Serie A. Mult succes, George!”, a scris impresarul său, Cătălin Sărmășan, pe Facebook.

Atacantul român a mai jucat pentru echipa din Bari în sezonul 2015-2016, fiind împrumutat atunci de la Inter Milano. Clubul SS Bari a anunțat întoarcerea fotbalistului bihorean printr-un comunicat care începe cu mesajul „Bine ai revenit, George!” și care subliniază momentele importante din cariera fotbalistului. El va îmbrăca tricoul cu numărul 47. 

sursa foto: Facebook / SSC Bari 

Fotbalistul bihorean face parte și selecționata României, jucând inclusiv în meciurile din campania de calificare la Campionatul European, încheiată cu succes. Turneul final va avea loc în această vară, în Germania.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!