Atacantul orădean George Pușcaș (27 ani) se află printre cel mai bine cotați fotbaliști români, conform datelor de pe portalul de specialitate Transfermarkt, citat de Hotnews.ro. Astfel, „Pușki” se află în „echipa” celor mai valoroși fotbaliști din România.

Site-ul de specialitate Transfermarkt a făcut ultima actualizare din 2023 a cotelor de piață pentru fotbaliștii din întreaga lume, inclusiv pentru cei români, scrie Hotnews.ro.

Astfel, în echipa cu cei mai valoroși fotbaliști români sunt 4 jucători care activează în SuperLiga României și 7 care evoluează la cluburi din afara țării.

Din acest 11, cota cea mai mică este cea a lui Nicușor Bancu (CS Universitatea Craiova, 1.5 milioane de euro), iar jucătorul cel mai valoros este Radu Drăgușin (Genoa, 20 de milioane de euro), a cărui cotă s-a dublat după ultima actualizare, notează sursa citată. 

George Pușcaș, jucător al echipei Genoa (Italia), este cotat la 2 milioane de euro pe piața transferurilor. Totuși, site-urile italiene notează că Pușcaș își va lua rămas bun cel mai probabil de la Genoa, iar interesate să-l ia în lot ar fi echipe ca Bari și Spezia.

Fotbalistul bihorean evoluează totodată pentru echipa națională a României, care a obținut în acest an calificarea mult așteptată la Campionatul European de Fotbal 2024, găzduit de Germania.


Echipa jucătorilor români cu cele mai bune cote:

Portar:

Andrei Ionuț Radu (Bournemouth, 3 milioane de euro)

Fundași:

Cristian Manea (CFR Cluj, 3.2 milioane de euro), Andrei Burcă (Al Akhdoud, 3.2 milioane de euro), Radu Drăgușin (Genoa, 20 de milioane de euro), Nicușor Bancu (CS Universitatea Craiova, 1.5 milioane de euro)

Mijlocași:

Olimpiu Moruțan (Ankaragucu, 4 milioane de euro), Darius Olaru (FCSB, 6.5 milioane de euro), Nicolae Stanciu (Damac, 5 milioane de euro)

Atacanți:

Florinel Coman (FCSB, 5 milioane de euro), Denis Drăguș (Gaziantep, 2 milioane de euro), George Pușcaș (Genoa, 2 milioane de euro).

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!