Comuna Brusturi, vestită pentru că sub conducerea primăriţei PSD Livia Bârlău a fost obligată să înapoieze Ministerului Dezvoltării 14,55 milioane lei primiţi din PNDL pentru înfiinţarea unei reţele de apă, proiectul fiind deturnat cu falsuri şi lucrările prost făcute, dar şi pentru că prim-gospodina a fost arestată anul trecut, împreună cu soţul ei, cu care era cât pe ce să-l omoare în bătaie pe un fost procuror, se remarcă printr-o nouă ispravă demnă de Dosarele X.

Revenită la cârma Primăriei mulţumită Curţii de Apel Oradea, care i-a schimbat arestul la domiciliu în control judiciar, fiindcă altfel urma să-şi piardă mandatul, Bârlău a anunţat pe Facebook că a depus la Administraţia Fondului de Mediu o cerere de finanţare pentru amplasarea a patru staţii de încărcare a vehiculelor electrice în Brusturi, proiect de 1,007 milioane lei (echivalentul a 200.000 euro).

Potrivit acestuia, ar urma să fie făcute staţii de alimentare a maşinilor electrice în parcul, în piaţa şi în faţa Primăriei Brusturi, respectiv la brutăria din Picleu.

Localnicii au remarcat, însă, că în Brusturi nu există niciun vehicul electric, dar mai rău e că nu există apă, canalizare, asfalt şi iluminat public funcţional.

"Nu fiţi răutăcioşi!", le-a replicat un consătean, explicând hâtru că "prin acest proiect comuna Brusturi va intra în circuitul turistic al extratereştrilor, care vor avea unde să-şi încarce bateriile la OZN-uri".

Desigur, primăriţa nu se încurcă în "răutăcismele" oamenilor şi merge înainte...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!