23 de percheziții domiciliare au avut loc, luni, la mai multe locuințe din București, în cazul unor persoane suspectate că fac parte dintr-o rețea ce vindea cocaină, ketamină și Xanax în liceele din București.

Potrivit unui comunicat transmis de DIICOT, descinderile au fost făcute de procurori alături de poliţiştii din Capitală şi de Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei "Vlad Ţepeş". 

"În cauză s-a reţinut că, începând cu anul 2022, membrii grupului au comercializat droguri de mare risc şi de risc consumatorilor, inclusiv către elevi din licee din  Bucureşti. Până la acest moment, pe parcursul percheziţiilor domiciliare, au fost identificate diferite cantităţi de canabis, cocaină şi ketamină, precum şi comprimate de Xanax", se arată în comunicat.

Site-ul G4media.ro scrie că printre persoanele care urmează să fie duse la audieri se numără inclusiv elevi de la Liceul Teoretic Traian şi de la Liceul Teoretic Bulgar "Hristo Botev", ambele din Bucureşti, care ar fi vândut droguri în Sectorul 1.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!