După perioada de sărbători şi concedii de iarnă în care a fost închis, Târgul Produselor Bihorene va fi reluat începând cu data de 20 ianuarie, au anunţat joi organizatorii într-o informare de presă.

Astfel, piaţa volantă va funcţiona în centrul Oradiei conform programului anunţat pentru lunile de iarnă, iar micii producători din judeţ vor fi prezenţi în fiecare sâmbătă între orele 9 şi 14 în Pasajul Vulturul Negru.

Târgul a fost relocat aici pe timpul iernii, din Piaţa Unirii, pentru a-i proteja pe cât posibil de frig pe comercianţi şi cumpărători.

Evenimentul, organizat săptămânal, oferă orădenilor, dar şi turiştilor ocazia de a cumpăra direct de la producători o varietate de produse, de la fructe şi legume până la carne, miere de albine, brânzeturi sau produse artizanate.

În paralel în toamna acestui an a fost deschisă o piață volantă și în cartierul Nufărul, însă la începutul lunii decembrie organizatorii au anunțat că aceasta nu se va mai organiza până la finalul lunii februarie din cauza vremii neprielnice și a reducerii activităților producătorilor locali din județ.

Târgul Produselor Bihorene a fost deschis anul trecut în 15 iulie şi este organizat de Asociaţia Agricultorilor din Valea Ierului, în colaborare cu Consiliul Judeţean Bihor şi Primăria Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!